Taxi W van den Heuvel B.V.

Deltax Tours is geen onderdeel van Delfse Taxicentrale Deltax

U zult wellicht in de media hebben vernomen dat de Delftse Taxicentrale Deltax B.V. failliet is verklaard. Met nadruk wijzen wij u er op dat Deltax Tours B.V. GEEN onderdeel uitmaakt van Deltax TAXI Centrale. Deltax Tours B.V. is een zelfstandig bedrijf,gevestigd in Benthuizen/Zoetermeer.

Deltax Tours B.V. is een onderdeel van W. van den Heuvel Beheer B.V.

Wel voert personeel in Delft nog enige werkzaamheden uit in opdracht van Deltax Tours B.V.

Om te voorkomen dat u geen contact krijgt op ons Delftse telefoon nummer, verzoeken wij u ons telefoonnummer in Zoetermeer te gebruiken: 079 3318484.

 

Ook ons Email adres is veranderd in: info@deltaxtours.nl.

Website is onder constructie!

Voordelig een bus regelen? Dit kan eenvoudig en voordelig bij Deltax Tours B.V.  Touringcarbedrijf Deltax Tours B.V. is een particulier taxi en touringcarbedrijf uit de regio Zuid-Holland dat kan voldoen aan al uw vervoerswensen. Wij vervoeren dagelijks vele passagiers door heel Nederland.

U kunt bij Deltax Tours heel makkelijk een touringcar huren met chauffeur en dit is goedkoper dan u denkt!

Wat dacht u van bijvoorbeeld een dagje Antwerpen? Of met een groep naar de wintersport, gewoon een dagje Efteling, of een Schiphol transfer.

Er zijn natuurlijk legio mogelijkheden waarvoor u denkt een touringcar of bus nodig te hebben. Deltax Tours  verzorgt uw vervoer van deur tot deur. Wij beschikken over touringcars van 19 tot 64 personen en dit voor prijzen welke bij een volle bezetting tot wel 60% goedkoper zijn dan het openbaar vervoer. Neem contact op met ons en vraag naar de uitgebreide mogelijkheden. Of vraag direct een offerte aan.

Maak van uw reis gewoon een feestje.

Contact informatie

Email: info@deltaxtours.nl

Telefoon:
079-3 31 84 84

foto deltax 12foto deltax 2_Fotor