Taxi W van den Heuvel B.V.

Taxi W. van den Heuvel B.V. staat sinds de oprichting garant voor het bieden van service en kwaliteit. Al vanaf de eerste taxirit is oprichter W. van den Heuvel al van mening dat service, klantvriendelijkheid, snelheid, veiligheid, en comfort belangrijke speerpunten zijn van onze dienstverlening. Alles wordt in werking gesteld om ervoor te zorgen dat onze klanten tevreden zijn en blijven. Dit blijkt uit ons brede aanbod van diensten.

Onze chauffeurs beschikken over de wettelijk vereiste diploma’s en zijn intern opgeleid voor de diverse soorten vervoer die wij aanbieden. Ze zijn tevens in het bezit van een goede stratenkennis, een servicegerichte houding en vervoeren u in een representatief voertuig.

Partners                                                        

CroppedFocusedImage390239-dvg-logo

Wij zijn aangesloten bij DVG Personenvervoer door de krachten te bundelen, bieden de zelfstandige ondernemers die bij DVG aangesloten zijn, de door de markt gewenste grootschaligheid.
Dit is bevorderlijk voor de efficiëntie en het maakt de exploitatie van regionale vervoersystemen mogelijk. Daarnaast behouden zij de kracht van hun lokale bekendheid en betrokkenheid. Hierdoor leveren aangesloten ondernemers maatwerk en kwaliteit aan de klant. Kortom: DVG koppelt vergaande professionaliteit aan goed ondernemerschap!

1-0

Koninklijk Nederlands Vervoer (KNV) is de koepelorganisatie voor het beroepspersonenvervoer en het spoorgoederenvervoer. De werkgeversorganisaties KNV Taxi, KNV Bus en KNV Spoorgoederen zijn onderdeel van KNV.

download

Vakgarage W. van den Heuvel B.V. is dé specialist in diensten als APK, Winterbanden Zomerbanden, Airco, Accu, Trekhaken en meer. Kortom, alles voor uw auto nieuw of occasion. Of het nu gaat om een grote beurt of kleine beurt, een APK keuring, onderhoud of reparatie, bij Vakgarage bent u aan het juiste adres. Daarnaast hebben wij het hele jaar door aantrekkelijke acties en aanbiedingen voor u!

Koninklijk Nederlands Vervoer DVG Regiotaxi Haaglanden Vakgarage Delftse Taxicentrale

Taxi W. van den Heuvel B.V.
Verbreepark 33
2731 BR Benthuizen.
Bereikbaarheid centrale van maandag tot en met vrijdag: 06.00 – 18.00 uur
Reserveringen tijdens kantooruren 08.00 – 17.00 uur
Spoed gevallen 24.00 uur per dag, 7 dagen in de week bereikbaar

Telefoon: 079 34 18 666
E-mail: info@wvandenheuvelbv.nl

Taxi W. van den Heuvel bv is een onderdeel van W. van den Heuvel Beheer BV
Van toepassing zijn de algemene taxivoorwaarden leveringen en diensten.

Aan de teksten / prijzen op deze website kunnen geen rechten worden ontleend.