Taxi W van den Heuvel B.V.

Vanaf 2 september 2019 voert Taxi W. van den Heuvel het leerlingen en jeugdigen vervoer uit voor de gemeente Zoetermeer.

Taxi W van den Heuvel is aangesloten bij de branche vereniging De Vier Gewesten (DVG). Als een van haar lokale franchisenemers is Taxi W. van den Heuvel zowel de regiehouder als de grootste uitvoerende partij. Mede DVG franchisenemer Royal Taxi Service werkt ook mee aan dit project. zij voeren ongeveer 25% van de ritten uit.

Taxi W van den Heuvel heeft jarenlange ervaring in de uitvoering van groepsvervoer ritten, in specifiek het vervoeren van kinderen naar speciaal onderwijs of jeugdigen instellingen.

We geven veel aandacht aan het vinden van het juiste personeel en het jaarlijks bijscholen van de chauffeurs om ervoor te zorgen dat de taxirit het beste verloopt.

Een beschikking voor uw zoon/dochter voor het vervoer naar speciaal onderwijs of jeugdigen instelling komt vanuit Gemeente Zoetermeer bij ons binnen. Zodra deze binnen is zullen wij uw kind in een (bestaande) route plaatsen, of een nieuwe route opzetten. Vervolgens zullen wij het vervoer inregelen. Ouders/verzorgers zijn verantwoordelijk voor het jaarlijks aanvragen van een nieuwe beschikking. Voor kinderen in het leerlingenvervoer zal dit voor elk schooljaar moeten. Voor kinderen in het jeugdigenvervoer zal dit moeten zodra de einddatum van huidige beschikking verloopt. Wij adviseren u om 3 tot 4 maanden voor afloop van de beschikking te beginnen het met aanvragen van een verlenging. Zonder nieuwe beschikking kunnen wij uw zoon/dochter helaas niet meer vervoeren.

Folder leerlingen-en jeudigenvervoer Zoetermeer

In deze folder leest u alle regels en wat u van ons kunt verwachten binnen het vervoer. Klik op de knop hieronder om de handleiding te downloaden.

WebApp

Op onze WebApp kunt u de routetijden en alle informatie die wij ontvangen hebben van uw zoon/dochter inzien. De WebApp is ook de manier waarop u een afwezigheid van uw kind moet doorgeven, of juist doorgeven dat hij/zij weer meegaat. Meer info is te vinden in de handleiding (zie hieronder)

Link WebApp: https://ap.lc/IT2fK