Taxi W van den Heuvel B.V.

Als u in een rolstoel zit hoeft dit niet te betekenen dat u aan huis gekluisterd bent.  Met Taxi W. van den Heuvel B.V. heeft u de vrijheid om zelfstandig te reizen. Of dit nu is  voor een artsenbezoek of een bezoekje aan familie en/of vrienden, wij helpen u graag op weg!

Bij rolstoelvervoer zijn hoge eisen gesteld aan bestuurders en voertuigen. Onze bussen zijn geschikt om rolstoelen en scootmobielen van allerlei maten te vervoeren. In onze verlengde taxibussen kunnen wij tot wel 6 rolstoelen tegelijkertijd vervoeren. Onze bussen zijn voorzien van een elektrische lift waardoor u gemakkelijk in de bus wordt begeleid. Taxi W. van den Heuvel chauffeurs zijn opgeleid in het vervoeren van rolstoel gebonden personen en hebben een aangepaste rijstijl geschikt voor het rolstoel vervoer.

In ons wagenpark hebben wij de mogelijkheid om tot wel 9 rolstoelen en 24 personen tegelijkertijd vervoeren.

Een rolstoel rit binnen Zoetermeer is al mogelijk vanaf €26,75. Een rit buiten Zoetermeer is natuurlijk geen probleem. Wilt u een rolstoelrit boeken of meer informatie aanvragen? Vul dan vrijblijvend ons boekingsformulier in. U kunt ook telefonisch contact opnemen via 079-3418666.

Extra Service
Wordt u ontslagen uit het Lange Land Ziekenhuis in Zoetermeer en moet u in een rolstoel naar huis of naar een (tijdelijk) revalidatiecentrum worden vervoerd? Geen probleem! Wij komen u in uw kamer in het ziekenhuis halen waar u in een rolstoel van ons vervoerd wordt naar uw bestemming. Aangekomen op de bestemming zorgen wij ervoor dat u wordt opgevangen door de juiste verpleging en wordt overgezet in een andere rolstoel.

IMG_9271

Bewerkte foto's (13)